Kustannus­tehokasta ja toimitus­varmaa energiaa

Varma ja turvallinen maakaasu

Monipuolinen maakaasu on vaivaton, siisti ja tehokas valinta teollisuuden ja erilaisten yritysten valmistusprosessien energiaksi. Se soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa vaaditaan korkeita lämpötiloja, puhtaita palokaasuja sekä hyvää säädettävyyttä. Maakaasu on omiaan myös lämmitysmuotona esimerkiksi taloyhtiöissä. Maakaasun jakeluverkko ei ole altis toimituskatkoille – kaasua toimitetaan joustavasti silloin, kun sitä tarvitaan. Maakaasu tuo toimintaan joustavuutta, on ympäristöystävällinen ja palaa puhtaasti.

Tarjoamme myös biokaasua – uusiutuvaa, kotimaista bioenergiaa. Biokaasun tuotantoon liittyy keskeisesti kiertotalous, sillä biokaasua tuotetaan muun muassa biojätteestä, joka on päätynyt kaatopaikalle tai jätteenpolttolaitokseen.

Lue lisää markkinoiden avautumisesta

Kustannusten optimointi tehohankinta­palvelulla

Optimoimme kaasuenergian kustannuksia entisestään tehohankintayhteisöllämme. Hyödynnämme asiakkaiden kaasunkäyttöprofiileja tai sovitulla syklillä tehtävää ennustetta ja tilaamme kaasua asiakkaan kanssa yhdessä määritellyllä tavalla. Hankimme kaasun aina asiakkaan tarpeen mukaan optimoidulla tavalla. Tehohankintayhteisömme mahdollistaa myös nopean reagoinnin kulutusprofiilien muutoksissa.

Ostoprosessimme ammattimaisuus sekä kykymme optimoida kaasunhankintaa näyttäytyvät asiakkaillemme kilpailukykyisinä hintoina. Yritysasiakkaillemme tarjoamme erilaisia hinnoitteluratkaisuja, joista yhdessä kanssanne valitsemme teille tehokkaimman vaihtoehdon.

Tilaa asiantuntijauutiskirjeemme sähköpostitse osoitteesta lampoluotsi@loimua.fi

Ota yhteyttä
  Tätä sivua suojaa reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Pyydä tarjous

   Yhteystiedot

   Tarjouspyynnön tiedot   Tätä sivua suojaa reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.